Recensies

Op deze pagina laten we je graag aan het woord. Wil je ook een reactie plaatsen? Klik op de knop en plaats je reactie.

(emailadres en website niet verplicht om in te vullen)

Gaby - 25/02/2016 om 20:29

Beste Jacob en Linda,
Wat een mooi initiatief. Wij hebben genoten van het vlees! Werkelijk heerlijk. Het schenkeltje gebruikt in een kostelijke goulashsoep, de entrecotes zo smakelijk en mals, je weet niet wat je proeft. Inmiddels is het allemaal op, tijd voor een nieuw pakket. Kan niet wachten tot de bbq tijd weer aanbreekt!

g - 09/11/2015 om 10:59

Heerlijk en eerlijk vlees.
Gewoon doen.

jan en ria - 25/01/2015 om 16:07

hoi jacob en linda,
gister weer zo'n superlekkere cotes du b. gebakken, dit is toch wel het bovenstebeste
wat we ooit gegeten hebben.dat kun je iedereen aanbevelen !!!!
gewoon scheut olijfolie beetje peper lekker bakken dan even 10 min. in de warme oven beetje zout erop
en dan maar smullen !!!
dank je en tot de volgende steak

Julia Kang - 31/08/2012 om 16:52

Hallo Jacob,

Wat een prachtig initiatief! Ik zelf eet niet veel vlees, dus heb ik mijn pakket besteld voor mijn ouders omdat ze altijd op mijn dochtertje passen. Ze zijn er erg blij mee en ik ook dat ik nu eens een echt leuk, waardevol,duurzaam cadeau heb gevonden! gr, Julia

Ellen - 17/02/2012 om 20:37

Ik wil je laten weten dat het deze keer allemaal erg goed gelukt is, het fond werd heel lekker, nog meer nadat ik er de gehaktballen in gepocheerd had, die ik een volgende keer toch braad in de Ghee, ik denk dat ik dat toch lekkerder vind, het tongetje maakte het nog lekkerder, dat heb ik er ook in getrokken, en het tongetje zelf was in een woord verrukkelijk, jammer dat je er niet meer had, het smolt op de tong, (mijn tong dus, zalig), de braadlappen heb ik in de Ghee gebakken, en daar smul ik nog van, en dat is bij elke hap intens genieten, ik heb de meeste gehaktballen ingevroren voor als ik lekkere hartige snacktrek heb, ff in de magnetron en smullen maar, de kaas was ook erg lekker, dus met ander woorden een groot succes deze keer.
Bij deze ook de beste wensen voor het nieuwe jaar, en ik hoop nog vaak bij je te kunnen bestellen, als je weer tongetjes hebt en je moet toch weer deze kant op, laat maar weten.
Met smakelijk groet, Ellen.

Claudia Geubel - 17/02/2012 om 20:25

(h)eerlijk van dieren die anders zinloos naar de slacht gaan. Als je toch vlees wilt eten, doe t dan verantwoord, biologisch en lekker!

Joost Schardijn - 17/02/2012 om 20:25

Biologisch topvlees bestellen!

Jos Sluijsmans - 17/02/2012 om 20:25

We hebben kalfsriblappen geproefd (veel smaak, lekkere bite), kalfsniertjes (verfijnde smaak, smeuïg) en entrecote van stier (stevig vlees met lekker volle smaak).

Gerwin Sanders - 17/02/2012 om 20:24

(H) eerlijk vlees waar wij sinds kort mee werken in Restaurant Twenty2. Top kwalitiet en onze gasten zijn erg tevreden.Ook goede service door Jacob. We zijn zeer tevreden en we blijven creatief koken met Jersey vlees. Gerwin Sanders Chef/eigenaar Restaurant Twenty2 Apeldoorn

Fendi ten Hoeve - 17/02/2012 om 20:24

Waanzinnig lekker biologisch kalfsvlees thuisbezorgd in heel Nederland. Voor wie bezwaren heeft dat hiervoor kalveren geslacht worden: Deze kalveren gingen voorheen meteen naar het slachthuis omdat het stiertjes zijn en als nutteloos gezien werden. En o ja... ik eet zelf weinig vlees en dan wel zoveel mogelijk biologisch. En heb geen behoefte aan een discussie over wel of geen vlees eten enzo. :-)

Henri Velthuis - 17/02/2012 om 20:22

Enige weken geleden het bestelde biologische vleespakket
binnengekregen. Alles keurig verpakt en gelabeld met soort, data en
gewicht. Afgelopen weekend heb ik als laatste ook de biefstuk uit dit
pakket geconsumeerd; deze is erg zacht en bijzonder mals. Zeker lekker
als je een liefhebber van de bijna rauwe versie bent, even de hete pan
laten raken en dan met smaak eten, of liever gezegd op de tong laten
smelten. Enkel wat zout en peper is voldoende.

Het gehakt is ook echt lekker; doe dit niet in de roerbak, maar rol er
een paar mooie balletjes van met zo min mogelijk "vreemd spul".
In de kalfslapjes was het minst de bijzondere smaak van het jongvee te
bespeuren wat gedeeltelijk ook te maken had met de moeite die deze kok
altijd heeft om een kalfslapje goed te bereiden.

Samenvattend een bijzonder lekker pakket vlees. Zeker niet goedkoop,
maar wel erg lekker en van goede kwaliteit. Als je van een lekker stukje
vlees houdt, graag biologisch wilt en kwaliteit voor kwantiteit stelt is
dit zeker een aanrader.

Liesbeth Fonkert - 17/02/2012 om 20:22

Dank je voor de leverantie.De pakjes vlees passen goed in de laden van de vriezer. We hebben het kalfsgehakt gegeten. Het was heerlijk! Lekker mals, niet vet, en zacht van smaak. Vanwege de lekkere lichte smaak is het niet nodig om het gehakt zo zwaar te kruiden en beschuit of paneermeel te gebruiken zoals bij gewoon rundergehakt, en omdat er geen anti- biotica in het vlees zitten, hoeft er ook geen salie bij, wat een sterk smakend kruid is,wat traditioneel bij kalfsvlees vaak wordt toegepast. Groet,tot de volgende keer.

Ans Olde Meule Oude Luttikhuis - 17/02/2012 om 20:21

In juni 2011 heb ik kalfsvlees van je mogen ontvangen waar ik heel erg blij mee ben. Het etiket met daarop vermeld de inhoud, gewicht, naam, verpakkingsdatum en noem maar op vind ik heel erg handig en toont je zorgvuldigheid hoe om te gaan met vlees, het jonge vlees is heel zacht en goed van biologische smaak en zodra ik weer ruimte heb in mijn nieuwe vriezer wil ik graag weer een bestelling bij je doen maar ik moet nu eerst ruimte maken om weer enkele kilo’s te kunnen bestellen. Nogmaals heel veel dank voor je zorgvuldig handelen met vlees. Zouden er meer moeten doen.

Iris Doornbosch - 17/02/2012 om 20:21

Het kalfsvlees is heerlijk mals en ontzettend mager, wat natuurlijk ook erg belangrijk is voor de consument. En uiteraard snel klaar! De kalfsbiefstuk heeft een andere smaak dan je gewend bent bij gewone biefstuk (rund) maar desondanks erg lekker. Mijn 4 kinderen zijn gek op het kalfsvlees en als ze de kans krijgen eten ze er allemaal een groot stuk van op.

Joost van den Akker - 17/02/2012 om 20:19

Je proefpakket maakte het weer opnieuw duidelijk: naast alle overwegingen van diervriendelijkheid en gezondheid is er nog een heel belangrijke reden om biologisch vlees te eten: smaak! Dit vlees nodigt uit om aandacht te besteden aan de bereiding, en er dan echt optimaal van te genieten. Niks snel klaar en hap-slik-weg, maar aandacht en volle smaak. Dank je voor de kennismaking!

 
Pagina 1 van 1