Vlees-bestellen
Het vlees van onze Jersey stieren wordt los of in een pakket verkocht, en u kunt uw bestelling afhalen of per post laten bezorgen. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze rondom het bestellen van ons vlees.

Bestel hier uw Jersey rundvlees en / of Remeker kaas >>

Pakketten en crowdfundingscertificaten kunt u hieronder bestellen.
 
Bezig met laden...

Jersey rundvleespakket 2,5 kg, meer info >>

58,25

Jersey rundvleespakket 10 kg, meer info >>

231,50

Jersey rundvleespakket 5 kg, meer info >>

116,00

Crowdfunding Jersey rundvlees (€ 100)

Investeer nu 100 euro en ontvang volgend jaar een Jersey rundvleespakket t.w.v. 110 euro.

100,00

Crowdfunding Jersey rundvlees (€ 212.50)

We merken dat veel mensen een jaar wachten best lang vinden. Voor € 212.50 ontvang je tweemaal (na 3 en na 6 maanden) een Jersey rundvleespakket ter waarde van € 110.

212,50

Remeker Jersey Ghee

7,39

Bestellen via de site kan als u een pakket van 2.5, 5 of 10 kg wenst, of een crowdfundcertificaat wilt kopen. Als u uw bestelling heeft aangeklikt, krijgt u een scherm waarin u kunt aangeven waar u uw bestelling wilt afhalen, of dat u uw bestelling per post wilt ontvangen. Houdt u er rekening mee dat wij ongeveer eens per twee weken slachten en het vlees leveren.

U kunt ook zelf uw bestelling samenstellen. Voor informatie over onze producten, hoeveelheden en prijzen klikt u hier >>

Gekoeld of ingevroren? Het vlees wordt altijd gekoeld verzonden, u kunt het na ontvangst naar wens invriezen en de houdbaarheid is dan 12 maanden na de verpakkingsdatum (zie etiket).
Vlees dat wordt afgehaald kan gekoeld zijn, of het is reeds door ons (zorgvuldig) ingevroren. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van bestellen.

Onze verpakkingen zijn BPA-vrij. Al ons Jersey rundvlees wordt in vacuum verpakt in tweepersoons porties voorzien van etiket met inhoud, gewicht, herkomst, houdbaarheid en slachtdatum.

Per post wordt uw order verzonden met PostNL. Het vlees wordt gekoeld verzonden, in een speciale doos met een verzendzak en koelelementen. Het vlees kunt u na ontvangst zelf naar wens invriezen. Nadat wij uw bestelling ontvangen, nemen wij contact op voor een verzendafspraak. U ontvangt op de dag van verzending per email een barcode om uw pakket te volgen.

De dag erop dient u thuis te zijn voor ontvangst. PostNL geeft via www.tracktrace.nl met uw barcode en uw postcode een indicatie van het tijdvak van bezorgen af. Voor verzending per post vragen wij een minimale bestelling van € 50,- en de bezorgkosten bedragen € 7,50 (voor de verpakking, handling en verzendkosten samen).

Afhalen is altijd kosteloos. We hebben diverse afhaalpunten, kijkt u hier voor adressen.
Wij mailen u nadat u uw bestelling heeft geplaatst, om een afhaalmoment met u af te stemmen.

Betalen van uw order die u via de site plaatst, gaat online met IDeal. Zelf samengestelde bestellingen wordt per factuur in rekening gebracht.

Wilt u in een winkel het vlees los kopen, dan kijkt u hier voor de verkoop- en afhaalpunten.