Vlees-bestellen
Het vlees van onze Jersey stieren wordt los of in een pakket verkocht, en u kunt uw bestelling afhalen op onze boerderij. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze rondom het bestellen van ons vlees.

Pakketten en crowdfundingscertificaten kunt u hieronder bestellen.

Wilt u liever losse soorten bestellen, bijvoorbeeld 1 kg gehakt en 500 gram biefstuk? Gebruik dan dit formulier >>
 


Bestellen via de site kan als u een pakket van 2.5, 5 of 10 kg wenst, of een crowdfundcertificaat wilt kopen.

U kunt ook zelf uw bestelling samenstellen. Voor informatie over onze producten, hoeveelheden en prijzen klikt u hier >>

Gekoeld of ingevroren?
Vlees dat wordt afgehaald kan gekoeld zijn, of het is reeds door ons (zorgvuldig) ingevroren. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van bestellen.

Onze verpakkingen zijn BPA-vrij. Al ons Jersey rundvlees wordt in vacuum verpakt in tweepersoons porties voorzien van etiket met inhoud, gewicht, herkomst, houdbaarheid en slachtdatum.
 

Afhalen is altijd kosteloos binnen de openingstijden van onze boerderijwinkel. Wij mailen u nadat u uw bestelling heeft geplaatst, om een afhaalmoment met u af te stemmen. Onze winkel is open van woensdag tm vrijdag van 13.30 - 1700 uur en zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Betalen van uw order die u via de site plaatst, gaat online met IDeal. Zelf samengestelde bestellingen wordt per factuur in rekening gebracht.

Wilt u in een winkel het vlees los kopen, dan kijkt u hier voor de verkoop- en afhaalpunten.