Een Crowdfundpakket omvat een pakket Jersey rundvlees ter waarde van € 110, ongeveer 4 kg rundvlees. In de pakketten zit een verdeling luxe vlees, stoofvlees en gehakt zoals dit naar verhouding in het dier voorkomt.

Investeer € 100 en ontvang na 12 maanden een Jersey rundvleespakket t.w.v. 110 euro!
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 100,00
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Ylvie Fros - 03-01-2015 22:18

Heerlijk vlees en eigenlijk het enige vlees wat wij nog eten. Wij waren vegetarisch maar maken sporadisch uitzonderingen voor biologisch vlees. Het jersey vlees is perfect van smaak, en wij genieten er dan ook erg van om af en toe ter afwisseling op de vegetarische maaltijden een stukje Jersey vlees te eten. Het crowdfunding idee vinden we super dus we doen ook dit jaar graag weer mee!

Berend en Annet - 28-11-2014 10:51

Eerste vlees ontvangen: prima verzorgd, heerlijk vlees.
We doen natuurlijk weer mee!

Bonne & Sabien - 27-01-2014 14:42

Wij hebben afgelopen jaar het eerste pakket ontvangen op het Slowfoodfestival in Arnhem en we zijn enorm tevreden over de service, de informatie van Jacob en natuurlijk vooral het heerlijke vlees. Draadjesvlees is weer heerlijk mals en we worden ook eens uitgedaagd om iets anders te koken door de voor ons nieuwe producten in het pakket. Wij willen dit initiatief blijven steunen en raden iedereen in onze vriendenkring en daar buiten aan om mee te doen om steeds meer stiertjes een leuk leven te geven.

Joan Schutten -

Hoi Jacob Beeker,
Ons eerste crowdfunding-pakket is goed aangekomen. Het eerste Jersey-vlees is al genuttigd en was heerlijk van smaak. Voor dit jaar 2013-2014 doen we natuurlijk weer mee!
Joan Schutten

D.J. van Hensbergen -

beste hr. Beeker,
tijdens de laatste happening in Hoogland mochten wij kennismaken met Linda en haar enthousiaste verhalen alsmede met een aantal proefaankopen van zowel achtervlees als voorvlees. het resultaat overtrof onze stoutste vermoedens. geweldige kwaliteit, zacht en bijzondere smaak, die ik sinds mijn verblijf in Argentinie zo,n 40 jaar geleden niet meer zo heb geproefd.
om de ervaringen uit te breiden willen we gaarne meedoen door een E. 100,- pakket/certificaat te bestellen. alleen is een jaar wachten wat lang en willen we weten of we eerder nog van deze kwaliteitsvlees kunnen nabestellen.
met groet;
slager van Hensbergen

Arjan Kampen -

Vorig jaar hebben we geinvestierd zoals Jacob dat noemt. Snel een certificaat gekregen en augustus / september via e-mail op de hoogte gebracht dat het vleespakket er aan zat te komen en over de wijze waarop we die konden krijgen. In september zijn we het pakket zelf gaan ophalen om ook de dieren te kunnen bekijken. Goed om te zien waar ze staan en Jacob te leren kennen en te horen vertellen over waar hij mee bezig is.

Maar bij een vleespakket is de smaak ook erg belangrijk. De worst en de riblappen zijn heerlijk genoeg reden om opnieuw te investieren. En ondertussen langzaam maar zeker de diepvriesla leegeten.

Cobuse -

Dat ga ik doen!