Crowdfunding
Crowdfunding Jersey rundvlees
Crowdfunding is onze manier om onze veestapel te laten groeien, omdat we hiermee de stieren steeds wat ouder kunnen laten worden. U investeert een bedrag in ons initiatief en ontvangt uw investering en het rendement daarop terug in Jersey rundvlees.
Via deze website bestelt u een certificaat, dat u na betaling per mail ontvangt. Het certificaat staat op naam en geeft u recht op 1 of 2 Jersey rundvleespakketten van ter waarde van € 110,-. Het vlees in de pakketten is gevacumeerd en voorzien van etiket met soort, inhoud en houdbaarheid.

Investier nu 100 euro en ontvang na een jaar een Jersey rundvleespakket t.w.v. 110 euro. Bestel hier >>
Of investier 212.50 euro en ontvang na 3 maanden en na 6 maanden een Jersey rundvleespakket t.w.v. 110 euro. Je ontvangt dan dus twee pakketten. Bestel hier >>

Hoe neem ik het pakket in ontvangst?
Vanaf een maand voordat u uw certificaat kunt verzilveren, kunt u ons mailen voor het maken van een afspraak over het afhalen van uw pakket (linda@jerseyvleesbestellen.nl). U kunt kiezen voor afhalen van het pakket bij een van onze afhaalpunten of verzending per post. Voor het laatste wordt per pakket een bijdrage van € 7,50 in de verpakkings- en verzendkosten gerekend. Kijk hier voor meer informatie over afhaalpunten en voor verzending per post.

Wat gebeurt er met mijn investiering?
Het opfokken van de Jersey stierkalveren kost geld. Terwijl de dieren groeien maken wij kosten, die op de verkoop van het vlees vooruit lopen. Die kosten zitten in de pacht en afrasteren van de grond en voer en kruiden. Hiernaast zijn er de transportkosten en slachtkosten. Doordat door onze crowdfunders deze kosten vooruit aan ons betalen, kunnen de dieren steeds ouder worden en groeit onze veestapel.
Hierdoor breiden wij ons project steeds verder uit en kunnen we steeds meer Jersey stieren redden van de destructie, door ze een fijn leven bieden: in de wei, met zoogkoeien, grasgevoerd, met hoorns en zonder te ossen, antibiotica-vrij!

Wat krijg ik er voor terug?
Een Crowdfundpakket omvat een pakket Jersey rundvlees ter waarde van € 110. Dit is circa 5 kg rundvlees. In de pakketten zit een verdeling luxe vlees, stoofvlees en gehakt zoals dit naar verhouding in het dier voorkomt.
U kunt € 100 investieren. U ontvangt dan een certificaat waarmee u 12 maanden nadat u de investering heeft gedaan een Crowdfundpakket ontvangt. Bestel hier >>
U kunt ook € 212.50 investieren. Dan ontvangt u een certificaat voor een pakket na 3 maanden en een pakket na 6 maanden. Bestel hier >>
Via een digitale nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van ons project!

Geef een certificaat cadeau.
U kunt natuurlijk ook uw investering als cadeau weggeven. Het vleespakket gaat dan naar degene die u opgeeft als gelukkige. Het certificaat sturen we dan aan u op zodat u het zelf als cadeau kunt geven.