Zelf uw bestelling samenstellen 5 1
Stel zelf uw bestelling samen door aan te geven hoeveel gram u van welke soorten rundvlees wil bestellen. Hierbij is het goed om te realiseren dat er niet onbeperkt biefstuk in een rund zit, sommige delen zijn dus eerder uitverkocht dan andere. Schaarse delen zijn de luxere delen zoals haasbiefstuk, (kogel)biefstuk en entrecote. Andere, vaak goedkopere delen zijn meer aanwezig zoals riblappen, gehakt, braadworst, hamburgers en runderlappen.
U kunt uw vleesbestelling afhalen (zonder minimaal bestelbedrag of bestelkosten) of laten bezorgen (minimaal bestelbedrag € 50, bezorgkosten € 7,50 voor de verpakking, handling en verzending). Kijk hier voor de beschikbare afhaalpunten.

U kunt uw bestelling doorgeven door ons een mail te sturen waarin u aangeeft:
- Hoe u het vlees wilt ontvangen (per post of kies een afhaalpunt)
- Welke soorten vlees u wil bestellen met de hoeveelheden per soort; zie de assortimentslijst hieronder. Soorten met een * zijn niet standaard in het assortiment opgenomen, hierdoor kan de levertijd wat langer zijn.


Heeft u andere vleessoorten die u wilt bestellen? Dan kunt u ons hiervoor benaderen per mail!

Behalve vlees, verkopen wij ook ossewit van onze eigen dieren, deze kunt u bij het vlees meebestellen. Omdat onze dieren grasgevoerd zijn, heeft dit vet een gunstige Omega3/6 vetzuurverhouding en is een gezond product om in te bakken, braden en frituren. Van oudsher werd ossewit
gebruikt om de magerder stukken vlees in te bakken, zodat de totale vetmassa in het bereide product toenam, wat de opname van vet oplosbare vitamines ten goede kwam. Ossewit heeft geen uitgesproken smaak, maar versterkt de smaak van het bereidde product. Wij verwerken vet van een enkel dier, waardoor kleur en consistentie variëren van stevig wit tot smeuïg geel.
Een pot bevat ten minste 250ml ossewit en kost € 7.-.
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 0,00
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Bart van Eijck -

Via crowdfunding een vleespakket opgehaald. Na 2 weken rijpen de biefstukken op de barbecue klaargemaakt, slecht beetje zout, beetje peper toegevoegd. Dit waren de meest (h)eerlijke biefstukjes ooit gegeten! Zo mals en smaakvol dat we op 12-12-2015 meteen weer voor een jaar meedoen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews